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Microbiome of Free-Living Amoebae (FLA) Isolated from Fresh Organic Produce: Potential Risk to Consumers?

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Microbiome of Free-Living Amoebae (FLA) Isolated from Fresh Organic Produce: Potential Risk to Consumers?

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Soler, L.; Moreno Trigos, MY.; Moreno-Mesonero, L.; Amoros, I.; Alonso Molina, JL.; Ferrús Pérez, MA. (2023). Microbiome of Free-Living Amoebae (FLA) Isolated from Fresh Organic Produce: Potential Risk to Consumers?. Foods. 12(16). https://doi.org/10.3390/foods12163102

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/204038

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Título: Microbiome of Free-Living Amoebae (FLA) Isolated from Fresh Organic Produce: Potential Risk to Consumers?
Autor: Soler, Lara Moreno Trigos, Mª Yolanda Moreno-Mesonero, Laura Amoros, Inmaculada Alonso Molina, José Luís Ferrús Pérez, Mª Antonia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería del Agua y del Medio Ambiente - Institut Universitari d'Enginyeria de l'Aigua i Medi Ambient
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In response to growing global interest in organic agriculture, this study delves into the microbial landscape of organically grown raw produce with a focus on food safety. Vegetables that are consumed raw are potential ...[+]
Palabras clave: Free-living amoebae , Amoeba-resistant bacteria , Microbiome , Organic vegetables
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods12163102
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods12163102
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-105691RB-I00/ES/ANALISIS INTEGRADO DE LA DIVERSIDAD, CALIDAD Y SEGURIDAD MICROBIOLOGICA DE ALIMENTOS VEGETALES ECOLOGICOS MEDIANTE CULTIVO, TECNICAS MOLECULARES Y SECUENCIACION MASIVA/
Agradecimientos:
This research was funded by the Spanish Ministerio de Ciencia, Innovacion y Universidades, grant number PID2019-105691RB-I00.
Tipo: Artículo

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