- -

Functional and conservation value of fruits - a lab approach

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Functional and conservation value of fruits - a lab approach

Mostrar el registro completo del ítem

Alves-Pereira, I.; Capela-Pires, J.; Candeias, M.; Ferreira, R. (2020). Functional and conservation value of fruits - a lab approach. En 6th International Conference on Higher Education Advances (HEAd'20). Editorial Universitat Politècnica de València. (30-05-2020):427-435. https://doi.org/10.4995/HEAd20.2020.11082

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/146359

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Functional and conservation value of fruits - a lab approach
Autor: Alves-Pereira, Isabel Capela-Pires, Joana Candeias, Marta Ferreira, Rui
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Fruits are a relevant source of phenols and ascorbate, biomolecules which scavenge reactive oxygen species. For this reason, they are considered as healthy for the human being. Fruits quality depends on their levels ...[+]
Palabras clave: Higher Education , Learning , Educational systems , Teaching , Malus domestica , Prunus persica , Vaccinium myrtillus , Antioxidants , Conservation , Enzymology class
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490488119
Fuente:
6th International Conference on Higher Education Advances (HEAd'20). (issn: 2603-5871 )
DOI: 10.4995/HEAd20.2020.11082
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/HEAD/HEAd20/paper/view/11082
Título del congreso: Sixth International Conference on Higher Education Advances
Lugar del congreso: València, Spain
Fecha congreso: Junio 02-05,2020
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/FCT/5876/147450/PT/Institute of Mediterranean Agricultural and Environmental Sciences/
Agradecimientos:
This work was funded by National Funds through FCT - Foundation for Science and Technology under the Project UID/AGR/00115/2013.
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem