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Effects of essential oil components exposure on biological parameters of Caenorhabditis elegans

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Effects of essential oil components exposure on biological parameters of Caenorhabditis elegans

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Fuentes López, C.; Verdú Amat, S.; Fuentes López, A.; M.J.Ruiz; Barat Baviera, JM. (2022). Effects of essential oil components exposure on biological parameters of Caenorhabditis elegans. Food and Chemical Toxicology. 159:1-11. https://doi.org/10.1016/j.fct.2021.112763

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/195295

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Título: Effects of essential oil components exposure on biological parameters of Caenorhabditis elegans
Autor: Fuentes López, Cristina VERDÚ AMAT, SAMUEL Fuentes López, Ana M.J.Ruiz Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The extensive use of essential oil components in an increasing number of applications can substantially enhance exposure to these compounds, which leads to potential health and environmental hazards. This work aimed ...[+]
Palabras clave: Nematode , Toxicity , Carvacrol , Thymol , Eugenol , Vanillin
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food and Chemical Toxicology. (issn: 0278-6915 )
DOI: 10.1016/j.fct.2021.112763
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.fct.2021.112763
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-101599-B-C21/ES/DESARROLLO Y APLICACION DE SISTEMAS ANTIMICROBIANOS PARA LA INDUSTRIA ALIMENTARIA BASADOS EN SUPERFICIES FUNCIONALIZADAS Y SISTEMAS DE LIBERACION CONTROLADA/
info:eu-repo/grantAgreement/NIH//P40 OD010440/
Agradecimientos:
This research has been supported by the Spanish Government (Project RTI2018-101599-B-C21 (MCUI/AEI/FEDER, EU)). The C. elegans strain was provided by the CGC, which is funded by the NIH Office of Research Infrastructure ...[+]
Tipo: Artículo

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