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Rheological properties of honey from Burkina Faso: loss modulus and complex viscosity modelling

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Rheological properties of honey from Burkina Faso: loss modulus and complex viscosity modelling

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Escriche Roberto, MI.; Oroian, M.; Visquert Fas, M.; Gras Romero, ML.; Vidal Brotons, DJ. (2016). Rheological properties of honey from Burkina Faso: loss modulus and complex viscosity modelling. International Journal of Food Properties. 19(11):2575-2586. doi:10.1080/10942912.2015.1136938

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/97798

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Título: Rheological properties of honey from Burkina Faso: loss modulus and complex viscosity modelling
Autor: Escriche Roberto, Mª Isabel Oroian, Mircea Visquert Fas, Mario Gras Romero, María Luisa Vidal Brotons, Daniel José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study evaluated the rheological behaviour of Burkina Faso honey and the use of exponential and polynomial models to predict the influence of chemical composition and temperature on the viscoelastic parameters: ...[+]
Palabras clave: Honey , Rheology , Complex viscosity , Loss modulus
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
International Journal of Food Properties. (issn: 1094-2912 )
DOI: 10.1080/10942912.2015.1136938
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: http://doi.org/10.1080/10942912.2015.1136938
Descripción: This is an Author's Accepted Manuscript of an article published in International Journal of Food Properties, 19, 11, 2575-2586 © Taylor & Francis, available online at: http://www.tandfonline.com/10.1080/10942912.2015.1136938
Agradecimientos:
The authors thank the Universitat Politecnica de Valencia for funding the project "Seguridad alimentaria en la Region Suroeste de Burkina Faso. Capacitacion en manipulacion, transformacion y conservacion de alimentos ...[+]
Tipo: Artículo

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