Gómez, F.; Igual Ramo, Marta; Camacho Vidal, Mª Mar; Pagán Moreno, Mª Jesús(Taylor & Francis: STM, Behavioural Science and Public Health Titles, 2013-05)
extract addition (pomegranate, rosemary, lemon and balsamic lemon) have been applied to strawberry jam obtained by
osmotic dehydration in order to avoid its fast decline. Microbiological, physicochemical and sensorial ...
Córdoba Serra, Laura(Universitat Politècnica de València, 2018-09-12)
[ES] En este trabajo se ha planteado un doble objetivo. El primer objetivo es evaluar la oferta de
productos de aceituna de mesa en el mercado español y determinar las preferencias de los
consumidores ...
Albalat Peraita, Victoria(Universitat Politècnica de València, 2015-09-02)
[EN] The goal of this project is to develop a new fish and seaweed pate with a high nutritional value and free of additives. A market study was conducted in order to know the offer of meat and fish pates, the ingredients ...
Sancho Robles, Marta(Universitat Politècnica de València, 2013-11-06)
[ES] El objetivo del presente trabajo fue determinar las características tecnológicas y nutricionales del pan elaborado por sustitución de 25 y 50% de la harina de trigo convencional por harina integral de arroz (Oryza ...
Iglesias Puig, Esther(Universitat Politècnica de València, 2013-04-23)
[ES] La Chía (Salvia hispanica L.) es una planta herbácea anual perteneciente a la família de las Labiatae. Estas semillas fueron cultivadas durante muchos siglos por los Indios Aztecas. Actualmente es consumida frecuentemente ...
Rojas Vélez, Tatiana(Universitat Politècnica de València, 2020-10-13)
[EN] Sensory analysis is a useful analytical technique to classify monofloral honeys (orange blossom, rosemary, thyme, etc.) since it allows defining their organoleptic profile. To do this, it is necessary to identify and ...