Sánchez Torres, Pedro Gabriel(Universitat Politècnica de València, 2019-10-28)
[ES] En el presente trabajo se ha planteado aplicar la técnica de análisis de patrones láser para la caracterización no destructiva de la textura de carne de cerdo fresca y cocinada con y sin adición de papaína. Esta técnica ...
Camarero Pavía, Sandra(Universitat Politècnica de València, 2016-02-01)
[ES] En el presente trabajo se pretende evaluar la eficacia de la técnica de imagen
hiperespectral en la detección de posibles adulteraciones en materia prima
cárnica, más concretamente presencia de carne de potro en ...
[EN] Dielectric measurements of different standard solutions (nucleotides, nucleosides, lactic acid and myoglobin) were assayed simulating the concentrations of these substances in early postmortem meat. These assays were ...
Cánovas, A.; Varona, L.; Burgos, C.; Galve, A.; Carrodeguas, J. A.; Ibáñez-Escriche, Noelia; Martin-Burriel, I.; López-Buesa, P.(American Society of Animal Science, 2012-10)
[EN] An mRNA expression study has been performed in 20-to 25-min postmortem-obtained samples from Longissimus dorsi muscle of 59 Duroc x Landrace/Large White (LD/LW) pigs to search for gene sequences related to meat quality ...
Díaz Pobo, Miguel(Universitat Politècnica de València, 2020-09-08)
[EN] Some of the physical properties of meat, such as texture or visual appearance, have been studied
from the performance of various experimental techniques, in order to understand better the
effects of the application ...
Valenzuela Pérez, Ramón Isael(Universitat Politècnica de València, 2019-10-25)
[ES] El análisis microbiológico de Campylobacter spp. en alimentos es una técnica complicada, tanto por las necesidades de microaerofilia, como por la dificultad del aislamiento de estas bacterias en los medios de cultivo, ...
Doménech Antich, Eva Mª; Jiménez Belenguer, Ana Isabel; Perez, Rosa; Ferrús Pérez, Mª Antonia; Escriche Roberto, Mª Isabel(Elsevier, 2015-11)
[EN] Antimicrobial resistance is considered to be a major public health concern in the framework of Horizon
2020. The risk to human health from foodborne antimicrobial resistant microorganisms can be determined
and ...