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Impact of high hydrostatic pressure and pasteurization on the structure and the extractability of bioactive compounds of persimmon "Rojo Brillante"

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Impact of high hydrostatic pressure and pasteurization on the structure and the extractability of bioactive compounds of persimmon "Rojo Brillante"

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Hernández Carrión, M.; Vázquez Gutiérrez, JL.; Hernando Hernando, MI.; Quiles Chuliá, MD. (2014). Impact of high hydrostatic pressure and pasteurization on the structure and the extractability of bioactive compounds of persimmon "Rojo Brillante". Journal of Food Science. 79(1):1-7. https://doi.org/10.1111/1750-3841.12321

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/102612

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Título: Impact of high hydrostatic pressure and pasteurization on the structure and the extractability of bioactive compounds of persimmon "Rojo Brillante"
Autor: Hernández Carrión, María Vázquez Gutiérrez, José Luis Hernando Hernando, Mª Isabel Quiles Chuliá, Mª Desamparados
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Rojo Brillante is an astringent oriental persimmon variety with high levels of bioactive compounds such as soluble tannins, carotenoids, phenolic acids, and dietary fiber. The purpose of this study was to investigate ...[+]
Palabras clave: Bioactive compounds , High hydrostatic pressure , Microstructure , Pasteurization , Persimmon
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Science. (issn: 0022-1147 )
DOI: 10.1111/1750-3841.12321
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12321
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2011-30064-C02-02/ES/EFECTO DEL PROCESADO POR ALTAS PRESIONES SOBRE LA MICROESTRUCTURA DE VEGETALES CON ALTO CONTENIDO EN CAROTENOIDES./
Agradecimientos:
The authors wish to acknowledge the Spanish Ministry of Science and Innovation for the financial support (project AGL2011-30064-C02-02) and to the Univ. Politecnica de Valencia (UPV) for the FPI grant given to Maria Hernandez ...[+]
Tipo: Artículo

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