Visualizaciones | |
---|---|
Texture perceived on inulin-enriched low-fat semisolid dairy desserts. Rheological and structural basis | 195 |
octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Texture perceived on inulin-enriched low-fat semisolid dairy desserts. Rheological and structural basis | 0 | 3 | 2 | 4 | 0 | 3 | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
Hernando Hernando Texture perceibed on inulin-enriched low-fat.pdf | 6 |
5 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 114 |
España | 36 |
Francia | 12 |
China | 9 |
Suecia | 4 |
Reino Unido | 3 |
Vietnam | 3 |
Alemania | 2 |
Irlanda | 2 |
Argentina | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 57 |
Valencia | 15 |
Grenoble | 11 |
Manises | 7 |
Des Moines | 4 |
Louisville | 4 |
Alameda | 3 |
Hanoi | 3 |
Harrow | 3 |
Madrid | 3 |