- -

Micronized bran enriched fresh egg tagliatelle: significance of gums addition on pasta technological features

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Micronized bran enriched fresh egg tagliatelle: significance of gums addition on pasta technological features

Mostrar el registro completo del ítem

Martín-Esparza, M.; Raga-Soriano, A.; González Martínez, MC.; Albors, A. (2018). Micronized bran enriched fresh egg tagliatelle: significance of gums addition on pasta technological features. Food Science and Technology International. 24(4):309-320. https://doi.org/10.1177/1082013217750683

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/115873

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Micronized bran enriched fresh egg tagliatelle: significance of gums addition on pasta technological features
Autor: Martín-Esparza, M.E. Raga-Soriano, Ana González Martínez, María Consuelo Albors, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2019-06-01
Resumen:
[EN] The aim of the work was to produce fibre-enriched fresh pasta based on micronised wheat bran and durum wheat semolina with appropriate techno-functional properties. Wheat semolina was replaced with fine particle size ...[+]
Palabras clave: Cereal processing , Dietary fibre , Hydrocolloids , Food quality , Food texture
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Science and Technology International. (issn: 1082-0132 )
DOI: 10.1177/1082013217750683
Editorial:
SAGE Publications
Versión del editor: http://doi.org/10.1177/1082013217750683
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//AICO%2F2016%2F056/
Agradecimientos:
The author(s) disclosed receipt of the following financial support for the research, authorship, and/or publication of this article: Authors would like to thank the Conselleria de Empresa, Universidad y Ciencia, Generalitat ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem