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High fibre tiger nut pasta and xanthan gum: cooking quality, microstructure, physico-chemical properties and consumer acceptance | 260 |
octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | |
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High fibre tiger nut pasta and xanthan gum: cooking quality, microstructure, physico-chemical properties and consumer acceptance | 1 | 2 | 3 | 5 | 0 | 2 | 0 |
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Version autor.pdf | 206 |
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Estados Unidos | 147 |
China | 28 |
Francia | 22 |
España | 18 |
Alemania | 16 |
Irlanda | 9 |
Rusia | 4 |
Canadá | 2 |
Dinamarca | 2 |
Ucrania | 2 |
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Ashburn | 77 |
Nanjing | 9 |
Peyrat-de-bellac | 9 |
Dublin | 8 |
Grenoble | 8 |
Valencia | 8 |
Louisville | 7 |
Zhengzhou | 6 |
Boardman | 5 |
Mountain View | 5 |