Ángulo, AM.; Mtimet, N.; Gil, JM. (2011). Spanish food demand analysis taking into account the impact of diet on health. Economía Agraria y Recursos Naturales - Agricultural and Resource Economics. 8(2):3-30. https://doi.org/10.7201/earn.2008.02.01
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117673
Title: | Spanish food demand analysis taking into account the impact of diet on health | |
Secondary Title: |
|
|
Author: | Ángulo, Ana María Mtimet, Nadhem Gil, José María | |
Issued date: |
|
|
Abstract: |
[EN] This work analyses the Spanish demand for food taking into account the relationship between health and diet. Consequently, a utility function which depends on both food quantities and the level of health reached by ...[+]
[ES] En este trabajo se analiza la demanda de alimentos en España considerando la relación existente entre salud y dieta. Se plantea la maximización de una función de utilidad que depende de las cantidades demandadas de ...[+]
|
|
Subjects: |
|
|
Copyrigths: | Reserva de todos los derechos | |
Source: |
|
|
DOI: |
|
|
Publisher: |
|
|
Publisher version: | https://doi.org/10.7201/earn.2008.02.01 | |
Project ID: |
|
|
Thanks: |
Los autores agradecen las sugerencias recibidas del profesor Agustín Ariño así como la financiación recibida a través del proyecto con código SEJ2006-02328/ECON del Ministerio de Educación y Ciencia del Gobierno de España. ...[+]
|
|
Type: |
|