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Agglomeration of hydrolyzed collagen with blackberry pulp in a fluidized bed

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Agglomeration of hydrolyzed collagen with blackberry pulp in a fluidized bed

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Viegas, T.; Taranto, O. (2018). Agglomeration of hydrolyzed collagen with blackberry pulp in a fluidized bed. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1447-1454. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7347

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117778

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Metadatos del ítem

Título: Agglomeration of hydrolyzed collagen with blackberry pulp in a fluidized bed
Autor: Viegas, Thayná Taranto, Osvaldir
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Hydrolyzed collagen (HC) is a fine powder applied in the pharmaceutical and food industries which has shown good results in the treatment of diseases related to bones, skin and joints. In this study, HC particles ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Hydrolyzed collagen , Agglomeration , Granulation , Fluidized bed , Blackberry pulp
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7347
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7347
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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