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dc.contributor.author | Albisu, Luis Miguel | es_ES |
dc.date.accessioned | 2019-03-12T09:01:13Z | |
dc.date.available | 2019-03-12T09:01:13Z | |
dc.date.issued | 2014-07-02 | |
dc.identifier.issn | 1578-0732 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/118021 | |
dc.description.abstract | [EN] This note offers some personal thoughts about the elements which have influenced the developments of agro-food economics. United States deserves special attention because of its great importance over the rest of the world. There are mentions to several European countries. Spain occupies next section and there are some descriptions about elements which have been mainly affecting the development of agro-food economics research and little is written about education. Finally, there are some comments about present and future fundamentals which could condition the professional development of agro-food economics in Spain. | es_ES |
dc.description.abstract | [ES] En esta nota se describen algunas reflexiones personales acerca de los condicionamientos que han marcado la evolución de la economía agroalimentaria. Se toma Estados Unidos, como punto de partida, por la importancia de ese país en el desarrollo profesional de la profesión en todo el mundo. También se hace mención a algunos países europeos. España ocupa la siguiente parte siempre mencionando sólo algunos aspectos más relacionados con la investigación que la enseñanza. Finalmente, se expresan algunos comentarios sobre aspectos que han estado influyendo, en mayor medida, o que pudieran influir en el futuro del desarrollo profesional relacionado con la economía agroalimentaria. | es_ES |
dc.language | Español | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | |
dc.relation.ispartof | Economía Agraria y Recursos Naturales - Agricultural and Resource Economics | |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | Economía Agroalimentaria | es_ES |
dc.subject | España | es_ES |
dc.subject | Agro-food Economics | es_ES |
dc.subject | Spain | es_ES |
dc.title | Reflections on the development of agro-food economics | es_ES |
dc.title.alternative | Reflexiones sobre la evolución de la economía agroalimentaria | es_ES |
dc.type | Artículo | es_ES |
dc.date.updated | 2019-03-12T08:07:37Z | |
dc.identifier.doi | 10.7201/earn.2014.01.05 | |
dc.rights.accessRights | Abierto | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Albisu, LM. (2014). Reflections on the development of agro-food economics. Economía Agraria y Recursos Naturales - Agricultural and Resource Economics. 14(1):105-112. https://doi.org/10.7201/earn.2014.01.05 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | SWORD | es_ES |
dc.relation.publisherversion | https://doi.org/10.7201/earn.2014.01.05 | es_ES |
dc.description.upvformatpinicio | 105 | es_ES |
dc.description.upvformatpfin | 112 | es_ES |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | es_ES |
dc.description.volume | 14 | |
dc.description.issue | 1 | |
dc.identifier.eissn | 2174-7350 |