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Starch-gelatin antimicrobial packaging materials to extend the shelf life of chicken breast fillets

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Starch-gelatin antimicrobial packaging materials to extend the shelf life of chicken breast fillets

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Moreno Marro, O.; Atarés Huerta, LM.; Chiralt, A.; Cruz-Romero, MC.; Kerry, J. (2018). Starch-gelatin antimicrobial packaging materials to extend the shelf life of chicken breast fillets. LWT - Food Science and Technology. 97:483-490. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.07.005

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/126156

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Metadatos del ítem

Título: Starch-gelatin antimicrobial packaging materials to extend the shelf life of chicken breast fillets
Autor: Moreno Marro, Olga Atarés Huerta, Lorena María Chiralt, A. Cruz-Romero, Malco C. Kerry, Joseph
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Antimicrobial starch:gelatin (1:1) films containing N-¿-lauroyl-l-arginine ethyl ester monohydrochloride (LAE) (10 % wt.) were used as food contact active layers in chicken breast fillets vacuum-packaged in ...[+]
Palabras clave: LAE , Starch , Gelatin , Antimicrobial , Chicken breast
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2018.07.005
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.07.005
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-76699-R/ES/Materiales Biodegradables Multicapa de Alta Barrera para el Envasado Activo de Alimentos/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2013-42989-R/ES/NUEVOS MATERIALES BIODEGRADABLES MULTICAPA PARA ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS SENSIBLES AL DETERIORO MICROBIANO Y%2FO OXIDATIVO/
info:eu-repo/grantAgreement/MECD//AP2012-1121/ES/AP2012-1121/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support provided by Ministerio de Economia y Competividad (Projects AGL2016-76699-R and AGL2013-42989-R). Olga Moreno Marro also thanks the Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte ...[+]
Tipo: Artículo

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