- -

El sector de la alimentación ante la sostenibilidad

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

El sector de la alimentación ante la sostenibilidad

Show full item record

Carrasco Sancho, ID. (2021). El sector de la alimentación ante la sostenibilidad. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/174843

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/174843

Files in this item

Item Metadata

Title: El sector de la alimentación ante la sostenibilidad
Author: Carrasco Sancho, Inés Daría
Director(s): Hervás Oliver, Jose Luis
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Read date / Event date:
2021-09-30
Issued date:
Abstract:
[ES] La alimentación es una necesidad para la sociedad, por consiguiente, siempre va a ser un motor económico a nivel nacional. Por ello se ha realizado un análisis teórico del concepto de alimentación y de su impacto ...[+]


[EN] Food is a necessity for society, therefore, it will always be an economic driver at the national level. For this reason, a theoretical analysis of the concept of food and its economic impact in Spain has been carried ...[+]
Subjects: Sector alimentario , Desarrollo sostenible , Alimentación , España , Sostenibilidad , Medio ambiente , Plásticos , Food , Sustainability , Plastics
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Administración y Dirección de Empresas-Grau en Administració i Direcció d'Empreses
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

Location


 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record