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Use of high-power ultrasound combined with supercritical fluids for microbial inactivation in dry-cured ham

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Use of high-power ultrasound combined with supercritical fluids for microbial inactivation in dry-cured ham

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Castillo-Zamudio, R.; Paniagua-Martínez, I.; Ortuño Cases, C.; García-Alvarado, M.; Larrea Santos, V.; Benedito Fort, JJ. (2021). Use of high-power ultrasound combined with supercritical fluids for microbial inactivation in dry-cured ham. Innovative Food Science & Emerging Technologies. 67:1-9. https://doi.org/10.1016/j.ifset.2020.102557

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/184435

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Metadatos del ítem

Título: Use of high-power ultrasound combined with supercritical fluids for microbial inactivation in dry-cured ham
Autor: Castillo-Zamudio, R.I. Paniagua-Martínez, I. Ortuño Cases, C. García-Alvarado, M.A. Larrea Santos, Virginia Benedito Fort, José Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this study was to analyze the application of supercritical carbon dioxide combined with high-power ultrasound (SC-CO2 + HPU) and the use of a saline solution (SS; 0.85% NaCl) on the microbial inactivation ...[+]
Palabras clave: Non-thermal technology , Supercritical fluids , Microbial inactivation , Dry-cured ham , Quality attributes
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. (issn: 1466-8564 )
DOI: 10.1016/j.ifset.2020.102557
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2020.102557
Agradecimientos:
The authors acknowledge the Consejo Nacional de Ciencia y Tecnologia (CONACyT) of Mexico, for the scholarships awarded to R.I. Castillo-Zamudio and I. Paniagua-Martinez.
Tipo: Artículo

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