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Updated safety evaluation of the food enzyme isoamylase from the Dyella sp. strain MU 1174

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Updated safety evaluation of the food enzyme isoamylase from the Dyella sp. strain MU 1174

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Lambre, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2021). Updated safety evaluation of the food enzyme isoamylase from the Dyella sp. strain MU 1174. EFSA Journal. 19(10):1-7. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6871

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/184845

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Título: Updated safety evaluation of the food enzyme isoamylase from the Dyella sp. strain MU 1174
Autor: Lambre, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina Van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme isoamylase (glycogen ¿-1,6-glucanohydrolase, EC 3.2.1.68) is produced with Dyella sp. strain MU 1174 by Hayashibara Co. Ltd. In a previous opinion, the Panel on Food Contact Materials, Enzymes and ...[+]
Palabras clave: Food enzyme , Isoamylase , Glycogen a-1,6-glucanohydrolase , EC 3.2.1.68 , Pseudomonas amyloderamosa , Dyella sp
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2021.6871
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6871
Tipo: Artículo

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