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Varietal differentiation of red wines in the Valencian region (Spain)

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Varietal differentiation of red wines in the Valencian region (Spain)

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Aleixandre Benavent, JL.; Lizama Abad, V.; Alvarez Cano, MI.; García Esparza, MJ. (2002). Varietal differentiation of red wines in the Valencian region (Spain). Journal of Agricultural and Food Chemistry. 50(4):751-755. https://doi.org/10.1021/jf010712o

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/186519

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Título: Varietal differentiation of red wines in the Valencian region (Spain)
Autor: Aleixandre Benavent, José Luís Lizama Abad, Victoria Alvarez Cano, María Inmaculada García Esparza, Mª José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Ninety-one young varietal wines from the Valencian community (Spain), made from Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Monastrell, and Bobal grapes, were tested on the basis of 33 variables: 9 conventional parameters, 10 ...[+]
Palabras clave: Differentiation , Varietal red wine , Discriminant analysis , Chemical composition
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 )
DOI: 10.1021/jf010712o
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: https://doi.org/10.1021/jf010712o
Tipo: Artículo

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