- -

Estudi de paràmetres de qualitat del sòl en hivernacle cap a la conversió a ecològic

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Estudi de paràmetres de qualitat del sòl en hivernacle cap a la conversió a ecològic

Mostrar el registro sencillo del ítem

Ficheros en el ítem

dc.contributor.advisor Raigón Jiménez, Mª Dolores es_ES
dc.contributor.author Vallès I Jimeno, Jordi Arnau es_ES
dc.date.accessioned 2013-01-25T10:01:50Z
dc.date.available 2013-01-25T10:01:50Z
dc.date.created 2012-07-20
dc.date.issued 2013-01-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10251/19033
dc.description.abstract [CA] L'agricultura ecològica, és un mètode de producció que té l'objectiu de conservar el medi ambient, respectant al màxim els cicles biològics, utilitzant productes naturals i fomentant la producció d'espècies vegetals autòctones. La demanda d'aliments ecològics és elevada i alguns consumidors demanen un model de consum similar al convencional, on els aliments fora de temporada provenen de conreus baix plàstic, per açò els hivernacles en producció ecològica tenen prou d'èxit actualment. L'objectiu fonamental d'un hivernacle és produir fora d'època i en conseqüència les plantes cultivades seran més susceptibles a plagues i malalties. Per tal de superar els dits problemes, les tècniques aplicades en la producció ecològica han d'aconseguir fer plantes més fortes, amb una fertilització orgànica, un sistema viu que ben gestionat proporciona condicions òptimes per al creixement vegetal. Per això, el principal objectiu del present estudi és comprovar l'estat d'un sòl d'hivernacle, que de sempre havia estat conreat de manera convencional i que en el moment de l'estudi es trobava en el primer any de conversió a agricultura ecològica, com torna a estar sà, viu i predisposat a produir aliments de qualitat. es_ES
dc.format.extent 133 es_ES
dc.language Catalán es_ES
dc.publisher Universitat Politècnica de València es_ES
dc.rights Reserva de todos los derechos es_ES
dc.subject.classification EDAFOLOGIA Y QUIMICA AGRICOLA es_ES
dc.subject.classification QUIMICA ANALITICA es_ES
dc.subject.other Ingeniero Técnico Agrícola, esp. en Hortofruticultura y Jardinería-Enginyer Tècnic Agrícola, esp. en Hortofructicultura i Jardineria es_ES
dc.title Estudi de paràmetres de qualitat del sòl en hivernacle cap a la conversió a ecològic es_ES
dc.type Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado es_ES
dc.rights.accessRights Abierto es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural es_ES
dc.description.bibliographicCitation Vallès I Jimeno, JA. (2012). Estudi de paràmetres de qualitat del sòl en hivernacle cap a la conversió a ecològic. http://hdl.handle.net/10251/19033. es_ES
dc.description.accrualMethod Archivo delegado es_ES


Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem