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Chemical characterization of traditional varietal olive oils in East of Spain

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Chemical characterization of traditional varietal olive oils in East of Spain

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López Cortés, I.; Salazar García, DC.; Velázquez Martí, B.; Salazar Hernández, DM. (2013). Chemical characterization of traditional varietal olive oils in East of Spain. Food Research International. 54(2):1934-1940. doi:10.1016/j.foodres.2013.04.035

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66820

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Metadatos del ítem

Título: Chemical characterization of traditional varietal olive oils in East of Spain
Autor: López Cortés, Isabel Salazar García, Domingo Carlos Velázquez Martí, Borja Salazar Hernández, Domingo Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Rural y Agroalimentaria - Departament d'Enginyeria Rural i Agroalimentària
Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this work has been to characterize the chemical composition of the eight most emblematic varietal olive oils from the West of the Mediterranean Sea. These were classified into two groups according to the ...[+]
Palabras clave: Varietal differentiation , Fatty acids , Sterols , Tocopherols
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2013.04.035
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2013.04.035
Tipo: Artículo

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