- -

Loquat fruit ripening is associated with root depletion. Nutritional and hormonal control

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Loquat fruit ripening is associated with root depletion. Nutritional and hormonal control

Mostrar el registro completo del ítem

Reig Valor, C.; Mesejo Conejos, C.; Martinez Fuentes, A.; Martínez Alcántara, B.; Agustí Fonfría, M. (2015). Loquat fruit ripening is associated with root depletion. Nutritional and hormonal control. Journal of Plant Physiology. 177:51-59. doi:10.1016/j.jplph.2014.12.016

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68722

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Loquat fruit ripening is associated with root depletion. Nutritional and hormonal control
Autor: Reig Valor, Carmina Mesejo Conejos, Carlos Martínez Fuentes, Amparo Martínez Alcántara, Belén Agustí Fonfría, Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In woody species, it is known that there is a competition for nutrients, water and carbohydrates between root and fruit-shoot systems, however the influence of root development on fruit quality has received little ...[+]
Palabras clave: Colour break , Carbohydrate translocation , Nitrogen , Fruit-root balance , Plant hormones
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Plant Physiology. (issn: 0176-1617 )
DOI: 10.1016/j.jplph.2014.12.016
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jplph.2014.12.016
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem