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Using flavonoids, phenolic compounds and headspace volatile profile for botanical authentication of lemon and orange honeys

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Using flavonoids, phenolic compounds and headspace volatile profile for botanical authentication of lemon and orange honeys

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Escriche Roberto, MI.; Kadar, MA.; Juan Borrás, MDS.; Doménech Antich, EM. (2011). Using flavonoids, phenolic compounds and headspace volatile profile for botanical authentication of lemon and orange honeys. Food Research International. 44(5):1504-1513. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2011.03.049

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/74446

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Título: Using flavonoids, phenolic compounds and headspace volatile profile for botanical authentication of lemon and orange honeys
Autor: Escriche Roberto, Mª Isabel Kadar, Melinda Andreea Juan Borrás, María del Sol Doménech Antich, Eva Mª
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
This study evaluates the usefulness of flavonoids (naringenin, hesperetin, chrysin, galangin, kaempferol, luteolin, pinocembrin, and quercetin) and phenolic acids (caffeic acid and p-coumaric acid) together with 37 volatile ...[+]
Palabras clave: Citrus honey , Flavonoids , Lemon blossom honey , Orange blossom honey , Phenolic acids , Volatile compounds , Aldehydes , Authentication , Fatty acids , Food products , Fruits , Ketones , Multivariant analysis , Organic acids , Phenols , Volatile organic compounds , Citrus , Citrus limon
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2011.03.049
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2011.03.049
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//CV2007-244/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-05-08-3703/
Agradecimientos:
This study forms part of a project funded by the Conselleria de Empresa, Educacion y Ciencia de la Comunidad Valenciana (Valencian Regional Ministry of Business, Education, and Science) with project number CV2007-244 and ...[+]
Tipo: Artículo

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