- -

Barrier properties of sodium caseinate films as affected by lipid composition and moisture content

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Barrier properties of sodium caseinate films as affected by lipid composition and moisture content

Mostrar el registro completo del ítem

Fabra Rovira, MJ.; Talens Oliag, P.; Gavara Clemente, R.; Chiralt Boix, MA. (2012). Barrier properties of sodium caseinate films as affected by lipid composition and moisture content. Journal of Food Engineering. 109(3):372-379. doi:10.1016/j.jfoodeng.2011.11.019

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77248

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Barrier properties of sodium caseinate films as affected by lipid composition and moisture content
Autor: Fabra Rovira, María José Talens Oliag, Pau GAVARA CLEMENTE, RAFAEL Chiralt Boix, Mª Amparo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
This work analyses the effect of lipid addition (oleic acid, beeswax and oleic acid-beeswax mixtures) as well as the influence of the relative humidity (RH), or the equilibrium water content of the films, on the permeability ...[+]
Palabras clave: Oxygen , Carbon dioxide , Biopolymers , Permeability , Oleic acid
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.11.019
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.11.019
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20694/ES/FILMS Y RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES%2FBIODEGRADABLES, CON ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA Y ANTIOXIDANTE, PARA USO ALIMENTARIO. UTILIZACION DE PROCESADO EN HUMEDO Y EN SECO./
info:eu-repo/grantAgreement/MEC// AGL2007-01009/ES/F AGL2007-01009/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the Spanish Ministerio de Educacion y Ciencia throughout the project AGL2007-01009 and AGL2010-20694, con-financed with FEDER founds. Author M.J. Fabra thanks the Campus ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem