- -

Physicochemical changes and antioxidant activity of juice, skin, pellicle and seed of pomegranate (cv. Mollar de Elchje) at different stages of ripening

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Physicochemical changes and antioxidant activity of juice, skin, pellicle and seed of pomegranate (cv. Mollar de Elchje) at different stages of ripening

Mostrar el registro completo del ítem

Fernandes, L.; Pereira, JA.; López Cortés, I.; Salazar Hernández, DM.; Ramalhosa, E. (2015). Physicochemical changes and antioxidant activity of juice, skin, pellicle and seed of pomegranate (cv. Mollar de Elchje) at different stages of ripening. Food Technology and Biotechnology. 53(4):397-406. doi:10.17113/ftb.53.04.15.3884

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/78796

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Physicochemical changes and antioxidant activity of juice, skin, pellicle and seed of pomegranate (cv. Mollar de Elchje) at different stages of ripening
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
In the present work, we investigate how the degree of ripeness (low, low-medium, medium and medium-high) aff ects the physical and compositional changes, as well as antioxidant properties of pomegranate fruit (cv. Mollar ...[+]
Palabras clave: Mollar de Elche cultivar , Fruit constituents , Ripening stages , Physicochemical properties , Antioxidant activity
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Technology and Biotechnology. (issn: 1330-9862 ) (eissn: 1334-2606 )
DOI: 10.17113/ftb.53.04.15.3884
Editorial:
University of Zagreb
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.17113%2Fftb.53.04.15.3884
Tipo: Artículo

Localización


 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem