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Advances in the Ultrasound Characterization Of Dry-Cured Meat Products

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Advances in the Ultrasound Characterization Of Dry-Cured Meat Products

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Corona Jiménez, E.; García Pérez, JV.; Gómez Álvarez-Arenas, TE.; Watson, N.; Povey, MJ.; Benedito Fort, JJ. (2013). Advances in the Ultrasound Characterization Of Dry-Cured Meat Products. Journal of Food Engineering. 119(3):464-470. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.06.023

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/80995

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Metadatos del ítem

Título: Advances in the Ultrasound Characterization Of Dry-Cured Meat Products
Autor: Corona Jiménez, Edith García Pérez, José Vicente Gómez Álvarez-Arenas, Tomas E. Watson, Nicholas Povey, Malcolm J.W. Benedito Fort, José Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this work, the feasibility of using non-contact ultrasonic techniques (air-coupled and scanning acoustic microscopy, SAM) for characterizing different dry-cured meat products was assessed. Air-coupled ultrasonic ...[+]
Palabras clave: Ultrasound , Air-coupled , Scanning acoustic microscopy , Dry-cured meat products
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2013.06.023
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.06.023
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//DPI2011-22438/ES/NUEVAS TECNICAS ULTRASONICAS PARA ESTIMACION NO-INVASIVA. APLICACIONES INNOVADORAS EN TEJIDOS, VEGETALES, MATERIALES MICRO%2FNANOESTRUCTURADOS Y ELEMENTOS ESTRATEGICOS/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2010-00029-C04-02/ES/Optimización y control de la calidad tecnológica, nutricional y organoléptica de jamones serranos e ibéricos/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the "Ministerio de Economia y Competitividad" in Spain through the Projects RTA 2010-00029-C04-02 and DPI2011-22438.
Tipo: Artículo

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