Borràs Llopis, Milagro(Universitat Politècnica de València, 2012-01-19)
La información del efecto del tiempo de refrigeración de la leche y la presencia de azidiol sobre la respuesta de los métodos microbiológicos es muy limitada. Por ello se planteó, analizar su influencia sobre la respuesta ...
Borràs Llopis, Milagro; Roca Marugán, Marta Isabel; Lisandro Althaus, Rafael; Molina Pons, Mª Pilar(Cambridge University Press (CUP): STM Journals - No Cambridge Open, 2013-11)
The aim of this study was to evaluate the effect of storage time (4 °C) on milk samples and the use of
azidiol as preservative on the results of microbial inhibitor tests used to detect antimicrobials in milk.
For this ...
Borràs Llopis, Milagro(Universitat Politècnica de València, 2011-12-15)
El control de residuos de sustancias antimicrobianas en productos de origen animal, entre los que se encuentra la leche, es de gran importancia, ya que pueden ocasionar problemas al consumidor (alergias, trastornos digestivos, ...
[EN] The effectiveness of applying chitosan coatings containing rosemary and oregano essential oils to
cheeses was analysed. Cheeses were coated by immersing the samples two or three times successively in the different ...
The suitability of different receptor-binding assays to detect antibiotics in raw goat's milk was investigated. Detection capability of most beta-lactams and tetracyclines assessed applying the Betastar Combo, the SNAP ...