Alba-Martínez, José; Rodrigues de Sousa, Pedro M.; Martínez-Monzó, Javier; Cunha, Luis M.; García-Segovia, Purificación(MDPI AG, 2023-10-13)
[EN] Chefs often say, "You eat with your eyes first?" This means that, while taste, smell, and
vision are distinct senses, visual stimuli generate expectations through learned associations, and these
expectations exert ...
Purpose: To assess whether tailoring the Kp and Ki values of a proportional-integral (PI) controller during radiofrequency (RF) cardiac ablation could be advantageous from the point of view of the dynamic behaviour of the ...
Palasí Mascarós, Jagla Teresa(Universitat Politècnica de València, 2021-03-12)
[ES] La repostería, y dentro de ella la "Alta Pastelería", se ha ido transformando a lo largo del último medio siglo, conforme aparecían nuevos ingredientes, técnicas, o tecnologías, siempre de la mano de los cambios en ...
Alba-Martínez, José; Sousa, Pedro Manuel; Alcañiz Raya, Mariano Luis; Cunha, Luís Miguel; Martínez-Monzó, Javier; García-Segovia, Purificación(Elsevier, 2022-04)
[EN] Virtual reality is becoming an opportunity for multidisciplinary collaboration, including sensory science. The main objective of this work was to compare visual expectations generated by five real cakes evaluated in ...
Alba Martínez, José(Universitat Politècnica de València, 2016-02-25)
El objetivo de este trabajo se centra en implementar el método de cancelación espaciotemporal
del QRS y la onda T en episodios de fibrilación auricular (FA).
El Método se basa en un modelo de señal spatio-temporal que ...
Alba Martínez, José(Universitat Politècnica de València, 2011-12-30)
Nuestro objetivo fue el estudio del comportamiento de un controlador PI, frente a variaciones de
características eléctricas y térmicas del tejido, diseño del electrodo, penetración en el tejido, y flujo de
sangre circulante. ...
Alba Martínez, José(Universitat Politècnica de València, 2024-02-19)
[ES] En las últimas dos décadas, el concepto de innovación gastronómica ha experimentado un creciente interés público y profesional, aunque aún es un tema poco explorado académicamente. La alta cocina se ha convertido en ...
Trujillo Guillen, Macarena; Alba Martínez, José; Berjano, Enrique(Informa Healthcare, 2012-02)
Purpose: To study the relationship between roll-off (sudden increase in impedance) and spatial distribution of dehydrated tissue during RF ablation using a cooled electrode (temperatures around 100°C).
Methods: We used ...
Alba-Martínez, José; Bononad-Olmo, Andrea; Igual Ramo, Marta; Cunha, Luis M.; Martínez-Monzó, Javier; García-Segovia, Purificación(MDPI AG, 2022-05)
[EN] Thinking of the present gastronomic trends is inevitable when talking about innovation in haute pastry. Launching a successful product that meets consumers' high expectations despite the rising demand for new creations ...
Bononad Olmo, Andrea(Universitat Politècnica de València, 2021-07-19)
[ES] Es inevitable pensar en tendencias y corrientes gastronómicas actuales cuando se habla de innovación en la alta pastelería. Aunque la demanda de nuevas creaciones está en aumento, lanzar un producto exitoso que se ...