Rizo Párraga, Arancha María; Mañes Lázaro, Verónica; Fuentes López, Ana; Fernández Segovia, Isabel; Barat Baviera, José Manuel(Elsevier, 2015-03)
[EN] We aimed to optimise a new smoking-salting method using water-vapour permeable bags to obtain smoke-flavoured salmon. This involved a smoking-salting process with three salt doses (4, 6, 8 g salt/100 g fresh salmon) ...
Rizo Párraga, Arancha María; Mañes Lázaro, Verónica; Fuentes López, Ana; Fernández Segovia, Isabel; Barat Baviera, José Manuel(Elsevier, 2015-10)
[EN] The aim of this study was to evaluate the effect of a new smoking-salting method employing water vapour permeable (WP) bags on the physicochemical and microbial quality of smoke-flavoured salmon in refrigerated storage. ...
Mañes Lázaro, Verónica(Universitat Politècnica de València, 2013-04-17)
[ES] El objetivo del presente trabajo fue optimizar un nuevo método de salado-ahumado empleando bolsas permeables al vapor de agua, para la obtención de salmón ahumado. Para ello se llevó a cabo un proceso de salado-ahumado ...