Tieman, Denise; Zhu, Guangtao; Resende, Marcio F. R.; Lin, Tao; Nguyen, Cuong; Bies, Dawn; Rambla Nebot, Jose Luis; Ortiz Beltran, Kristty Stephanie; Taylor, Mark; Zhang, Bo; Ikeda, Hiroki; Liu, Zhongyuan; Fisher, Josef; Zemach, Itay; Monforte Gilabert, Antonio José; GRANELL RICHART, ANTONIO(American Association for the Advancement of Science (AAAS), 2017-01-27)
[EN] Modern commercial tomato varieties are substantially less flavorful than heirloom varieties. To understand and ultimately correct this deficiency, we quantified flavor-associated chemicals in 398 modern, heirloom, and ...
Ortiz Beltran, Kristty Stephanie(Universitat Politècnica de València, 2016-03-14)
[ES] Uno de los vegetales más consumidos en la UE es el tomate, ocupa el segundo lugar entre las hortalizas. En el tomate se pueden encontrar muchos nutrientes, vitaminas y antioxidantes, lo que lo hace, una importante ...