Ochoa Burgos, Juan(Universitat Politècnica de València, 2024-10-10)
[ES] En el presente trabajo se pretende aislar fagos contra las bacterias Enterococcus faecalis y Enterococcus faecium, las cuales están presentando resistencia a varios tipos de antibióticos, provenientes de granjas ...
[EN] New measures applied to reduce antimicrobial resistances (AMR) at field level in broiler production are focused on improving animals' welfare and resilience. However, it is necessary to have better knowledge of AMR ...
[EN] Pork is considered a major source of Salmonella Typhimurium infection in humans in the EU, including monophasic strains (mST). Widespread distribution of virulent serotypes such as monophasic variants of S. Typhimurium ...
Sevilla Navarro, Sandra(Universitat Politècnica de València, 2021-07-03)
[ES] Salmonella es una de las principales causas de toxiinfecciones alimentarias en el mundo. En Europa, en el último año tuvo lugar un total de 94.203 casos de salmonelosis, de los cuales 8.730 fueron en España. La principal ...
[EN] Infectious Bronchitis Virus (IBV) is one of the most important viral diseases who causes important economic losses in poultry industry. This study aimed to assess the seroprevalence, prevalence, and variants of IBV ...