[EN] Our study provides an exhaustive comparison of the microbiome core functionalities (captured by 3,936 microbial gene abundances) between hosts with divergent genotypes for intramuscular lipid deposition. After 10 ...
Rubio Gil, Valentina(Universitat Politècnica de València, 2019-10-11)
[ES] La grasa intramuscular (GIM) es uno de los principales caracteres que afecta a la calidad de la carne,
fundamentalmente a la jugosidad, terneza y flavor de la misma. En la Universitat Politècnica de València se
ha ...
Zubiri Gaitán, Agostina(Universitat Politècnica de València, 2025-01-30)
[ES] El objetivo de la Tesis fue investigar los mecanismos genéticamente determinados involucrados en la deposición de grasa intramuscular (GIM) usando 2 líneas divergentes de GIM (A y B) en el músculo Longissimus thoracis ...
[EN] Simple Summary Intramuscular fat content improves the juiciness, tenderness, and flavor of meat, but it can also affect its nutritional quality. A divergent selection experiment for intramuscular fat content was ...