Calvo-Lerma, Joaquim; Roca-Llorens, Maria; Boon, M.; Colombo, C.; de Koning, B.; FORNÉS-FERRER, V.; Masip, E.; Garriga, M.; Bulfamante, A.; Asensio-Grau, Andrea; Andrés Grau, Ana María; de Boeck, Kris; Hulst, J.; Ribes-Koninckx, C.(Nature Publishing Group, 2021-01)
[EN] Background Despite treatment with pancreatic enzyme replacement therapy (PERT), patients with cystic fibrosis (CF) can still suffer from fat malabsorption. A cause could be low intestinal pH disabling PERT. The aim ...
Alfaro Lacasa, Marta(Universitat Politècnica de València, 2023-05-18)
[ES] El incremento de la producción de aguacate de la variedad tardía Lamb-Hass en la Comunidad Valenciana y la creciente demanda del mercado europeo por productos de proximidad, abre una oportunidad para prolongar la ...
The four main tangerine varieties (Oroval, Hernandina, Fortuna and Clemenville) processed in the Mediterranean region were analyzed for juice yield, diverse by-products obtained in industrial processing (peel, core and ...
Cortés Olmos, Carles; Leiva Brondo, Miguel; Adalid Martínez, Ana Maria; Cebolla Cornejo, Jaime; Nuez Viñals, Fernando(International Society for Horticultural Science (ISHS), 2011-12-31)
Despite the increasing importance of the internal quality in breeding programmes and marketing of tomato, little information is available regarding organoleptic and functional profiles of traditional cultivars of renowned ...
Castillo Giménez, Andrea(Universitat Politècnica de València, 2021-10-06)
[ES] El tomate es considerado una de las hortalizas más consumidas en todo el mundo y con un alto valor económico. Su demanda ha ido aumentando con el paso del tiempo y con ella su cultivo y posterior comercio. Una parte ...
Cortés Olmos, Carles(Universitat Politècnica de València, 2011-07-28)
La protección del patrimonio hortícola tradicional y la promoción de su conservación in
situ fomentando su cultivo entre agricultores, dependen de aumentar el grado de
conocimiento de la estructura y propiedades de las ...