Rubira Martínez, Juana(Universitat Politècnica de València, 2018-09-11)
[ES] La extrusión es un proceso tecnológico versátil y de bajo coste empleado en la industria
alimentaria para la elaboración de distintos alimentos, entre ellos los productos tipo
snack. La mayoría de estos productos ...
Santafosta Cerdá, Enrique(Universitat Politècnica de València, 2018-09-11)
[ES] Las emulsiones estabilizadas por una capa de partículas sólidas adsorbidas en la interfase aceiteagua
son conocidas como emulsiones de Pickering. Estos sistemas han sido motivo de muchos
estudios debido a su amplia ...
Ahmad-Qasem Mateo, Margarita Hussam; Canovas, Jaime; Barrajon-Catalan, Enrique; Micol, Vicente; Cárcel Carrión, Juan Andrés; García Pérez, José Vicente(Elsevier, 2013-01)
[EN] Power ultrasound is being used as a novel technique for process intensification. In this study, the feasibility of using power ultrasound to improve the phenolic extraction from olive leaves was approached taking both ...
Santacatalina Bonet, Juan Vicente; Rogríguez, Óscar; Simal, S.; Cárcel Carrión, Juan Andrés; Mulet Pons, Antonio; García Pérez, José Vicente(Elsevier, 2014-10)
[EN] Low-temperature air drying represents an alternative means to hot air drying of better retaining the
sensory, nutritional and functional properties of foods. However, reducing the air temperature to figures
below ...