Galán Balbastre, Felipe(Universitat Politècnica de València, 2019-01-08)
[ES] El objetivo de este trabajo de fin de grado es realizar el diseño y dimensionado de una cooperativa agricola arrocera. La localizacion de la misma sera en el termino municipal de Sueca (Valencia) concretamente en una ...
Bastidas Narvaes, Cristian Rodrigo(Universitat Politècnica de València, 2021-09-01)
[ES] Bacillus cereus puede producir una toxiinfección alimentaria diarreica o emética por medio de la producción de distintas toxinas. Las esporas de B. cereus se pueden encontrar comúnmente en productos con alto contenido ...
Sancho Robles, Marta(Universitat Politècnica de València, 2013-11-06)
[ES] El objetivo del presente trabajo fue determinar las características tecnológicas y nutricionales del pan elaborado por sustitución de 25 y 50% de la harina de trigo convencional por harina integral de arroz (Oryza ...
Galán Balbastre, Felipe(Universitat Politècnica de València, 2020-10-01)
[CA] el treball consisteix en la treta de mostres d’un total de 69 camps d’arròs de la zona arrossera de la província de València amb diferències en quant a localització i maneig de l’aigua en l’època fora del cultiu ...
Coria, Sebastian(Universitat Politècnica de València, 2017-10-25)
The weeds compete with rice causing important yield losses worldwide. In Valencia (Spain) the most important and frequent problems are associated with Echinochloa spp., Leptochloa fusca (subspecies fascicularis and uninervia) ...
Matoses Meseguer, Miquel(Universitat Politècnica de València, 2016-12-30)
[CA] El cultiu de l’arròs és un tret d’identitat de l’agricultura del sud de la ciutat de València,
coincidint en gran part amb el terme del Parc Natural de l’Albufera. Un dels reptes més
importants d’aquest cultiu és ...