Rojas Barquera, Dayana Rocío(Universitat Politècnica de València, 2013-04-10)
[ES] En este trabajo se analiza el contenido en flúor de productos de la pesca
comercializados en España, así como su bioaccesibilidad tras la aplicación
de una digestión gastrointestinal in vitro.
Para el análisis de ...
Betelu Cuervo, Simón(Universitat Politècnica de València, 2021-07-16)
[ES] La maltodextrina resistente (RMD) es una fibra funcional soluble en agua y fermentable. La RMD es un prebiótico saciante, reductor de glucosa y triglicéridos en la sangre y promotor de una buena salud intestinal. Su ...
Pinazo Momparler, Alicia(Universitat Politècnica de València, 2015-09-10)
[EN] The aim of this study was to analyse the changes in polyphenols, flavonoids
and total antioxidant activity of persimmon fruit, aqueous persimmon leaf extract
and persimmon fibres (from the peel and pulp stabilized ...
Uribe-Wandurraga, Zaida Natalia; Igual Ramo, Marta; García-Segovia, Purificación; Martínez-Monzó, Javier(The Royal Society of Chemistry, 2020-03-01)
[EN] Microalgae have several biologically active constituents such as pigments, fatty acids, vitamins, and minerals, among others. Nowadays, there are numerous commercial applications for microalgae in food and animal feed. ...