Orgeira López, Alicia(Universitat Politècnica de València, 2024-01-16)
[ES] La experiencia gastronómica en España está estrechamente ligada a eventos sociales, los cuales suelen darse en espacios con una calidad acústica deficiente que dificulta la comprensión entre comensales. Esta falta de ...
Boigues Planes, Francisco José; Llinares, Salvador; Estruch, V. D.(2010)
[EN] The purpose of this research is to characterize the development of the scheme for the
integral as defi ned by earth science engineering students using fuzzy metrics in order to establish
the level of development on ...
Estruch Fuster, Vicente Domingo; Boigues Planes, Francisco José; Llinares, Salvador(Universitat Politècnica de València, 2010-06-19)
[EN] The study presented in this paper belongs to a more general project of research focused in the influence of technology (Tics) in the comprehension of basic nocions in calculus. More particulary, in this paper we will ...
Trybisz, Miroslaw(Universitat Politècnica de València, 2019-06-29)
[EN] The aim of the study is to present the importance of the first stage of the translation process in the teaching of translators, especially in the case of students who have not achieved a sufficient fluency in the ...
Vivó Ortiz, Yasmín Angélica(Universitat Politècnica de València, 2014-10-16)
[ES] Se trata de un estudio en comprensión lectora basado en la intervención sobre la propia comprensión de la tarea del texto. Ha sido realizado a estudiantes de 12-14 años.