Mubiru, Kizito Paul; Ssempijja, Maureen N.(Universitat Politècnica de València, 2024-03-21)
[EN] Resilient efforts are still sought to optimize the inventory of dairy products under demand uncertainty. Several industries operate under uncertainties that severely affect company performance. In this paper, a ...
[EN] We compared the effects of milk-feeding in 288 Holstein calves (72 per group) which were fed twice (2F) or thrice (3F) daily, with or without the addition of hydrogenated fat-embedded calcium gluconate (G) supplemented ...
Sañudo Espinosa, Juan Pablo(Universitat Politècnica de València, 2013-01-09)
[ES] Revisión bibliográfica sobre el crecimiento y desarrollo de novillas Holstein en etapa de cría y recría.
Realización de un estudio sobre correlación entre variables de crecimiento, reproducción y producción
láctea ...
Sánchez García, Janaina(Universitat Politècnica de València, 2019-10-08)
[ES] El envejecimiento es un proceso biológico que desencadena en una serie de cambios estructurales y funcionales, provocando alteración y deterioro a nivel del tracto digestivo, lo cual provoca maldigestión y malnutrición ...
Juste-Dolz, Augusto Miguel; Fernández-Sánchez, María Estrella; Puchades, Rosa; Avella-Oliver, Miquel; Maquieira Catala, Angel(MDPI AG, 2023-02)
[EN] This paper focuses on creating one-dimensional diffractive grooved structures of antigen proteins on glass substrates for the label-free detection of antibodies to dairy allergens. In particular, the fabrication of ...
Nuño Pérez, Sergio(Universitat Politècnica de València, 2017-09-13)
[ES] Un ganadero encarga el diseño de una nave para 1000 cabras lecheras y del
correspondiente centro de ordeño, pero considerando la posibilidad de que en un
futuro se pueda ampliar la explotación hasta un máximo de ...
[EN] This retrospective study investigated milk production losses associated with serological evidence (serostatus) of caprine arthritis encephalitis virus (CAEV) infection over one lactation in 4543 Murciano-Granadina ...
Clemente García, Laura(Universitat Politècnica de València, 2020-12-28)
[ES] En la actualidad, es cada vez mayor la demanda de productos beneficiosos para la salud, además de apetecibles, deben presentar buenas propiedades sensoriales y tecnológicas. Es por ello, que surge la necesidad, por ...