García Esparza, Mª José; Aleixandre Benavent, José Luís; Alvarez Cano, María Inmaculada; Lizama Abad, Victoria(Springer-Verlag, 2009-05)
[EN] Fining agents can also have an effect on the flavor components of the must, and other compounds which are important for the sensory characteristics and in the case of sparkling wine, the foam quality. The influence ...
Berbegal, Carmen; Polo, Lucía; García Esparza, Mª José; Alvarez Cano, María Inmaculada; Zamora, Fernando; Ferrer, Sergi; Pardo, Isabel(MDPI, 2022-07)
[EN] The effect of preparing the commercial yeast prise de mousse S. cerevisiae IOC 18-2007 on the second fermentation kinetics of a Macabeo white base wine was evaluated. The influence of yeast preparation on the final ...
Olaya Guime, César José(Universitat Politècnica de València, 2024-10-02)
[ES] Este trabajo de investigación experimental se enfoca en la optimización de las propiedades funcionales del Aquafaba, el líquido obtenido de la cocción de legumbres, en este estudio, proveniente de garbanzos. El Aquafaba ...
Ferre Albero, Julio Adrian(Universitat Politècnica de València, 2014-12-02)
La finalitat d’aquest treball es l’obtenció de les propietats aïllnts a vibracions de quatre espumes reciclades del textil, amb diferents espessors y densitats, per al seu us futur com a solucions acústiques en sòls flotants. ...