Tejedor García, Ana Athenea(Universitat Politècnica de València, 2021-09-27)
[CA] L’objectiu del present projecte és dissenyar un procediment d’elaboració de
cervesa, amb vista a la seua producció per a 400 persones, que puga ser reproduït
per alumnes de la Universitat Politècnica de València. ...
Castro Villoslada, Arturo(Universitat Politècnica de València, 2022-11-07)
[ES] En este trabajo fin de máster se expone el diseño y cálculo de una instalación industrial de
fabricación de cerveza, llevado a cabo en la empresa en la que el estudiante realiza las prácticas,
Hidrostal, una ...
Reis de Carvalho, Gisandro; Carregari-Polachini, Tiago; Darros-Barbosa, Roger; Bon Corbín, José; Telis Romero, Javier(Elsevier, 2018-07)
[EN] Barley malt production comprises three main steps: steeping, germination, and drying. Ultrasound technology has been widely studied to find ways to improve mass transfer in food processes and, consequently, to reduce ...