Cerezo Valverde, Jesús; Martínez-Llorens, Silvia; Tomás Vidal, Ana; Jover Cerdá, Miguel; Rodriguez, Carmen; Estefanell, Juan; Gairin, Joan I.; Domingues, Pedro Miguel; Rodriguez, Carlos J.; Garcia Garcia, Benjamin(Springer Verlag (Germany), 2013-04)
The amino acid composition and protein levels of three species of cephalopods (Octopus vulgaris, Loligo gahi and Todarodes sagittatus), the natural diets of common octopus (O. vulgaris) and different kinds of meals were ...
Martínez García, Clara(Universitat Politècnica de València, 2020-06-09)
[ES] El pescado es uno de los alimentos más consumidos en muchos países y la lubina, en concreto, es uno de los pescados de producción acuícola más popular en Europa. Debido a la escasez cada vez mayor de harina y aceite ...
Cerezo Valverde, Jesús; Hernández, María D.; García Garrido, Sandra; Rodríguez, Carmen; Estefanell, Juan; Gairin, Joan I.; Rodríguez, Carlos J.; Tomás Vidal, Ana; García García, Benjamín(Springer Verlag (Germany), 2012-02)
In this study, HPTLC was used to make a quantitative analysis of the total lipid content (TL dry weight) and their classes in 39 samples, including molluscs, crustaceans, fish and meals in an attempt to identify those most ...