Cebrián Ortega, Guillem(Universitat Politècnica de València, 2023-09-05)
[ES] La tècnica d'assecat per atomització és una de les més utilitzades en el sector alimentari per a encapsular tant aromes com olis essencials. Aquest procés permet allargar la seua vida útil a més de millorar la seua ...
Navarro Selma, Ignacio(Universitat Politècnica de València, 2015-11-13)
[ES] Uno de los factores clave en la calidad de los productos elaborados por las empresas del sector de la alimentación es la preservación de los aromas propios del alimento. En este trabajo se han estudiado los efectos ...
Dolçà Camáñez, Celia(Universitat Politècnica de València, 2015-12-14)
[CA] L’ús de pesticides químics ocasiona un gran nombre de problemes per a la salut humana i el medi ambient. Davant aquesta problemàtica, els “Green Pesticides” es converteixen en una alternativa.
La seva forma d’obtenció ...
Mancebo Campos, Jorge(Universitat Politècnica de València, 2020-07-30)
[ES] La remolacha es una raíz casi esférica de forma globosa con un color morado muy característico, rica en minerales y compuestos bioactivos de entre los que destacan los compuestos fenólicos. Suele usarse en conserva ...