World Rabbit Science(Editorial Universitat Politècnica de València, 2015-12-23)
[EN] About 100 participants took part in the 27th Hungarian Conference on Rabbit Production at Kaposvár, organised by the Kaposvár University, the Hungarian Branch of the WRSA and the Rabbit Production Board. This is ...
Conferences, Congresses, Symposiums..., Abstracts,(Universitat Politècnica de València, 2018-06-28)
[EN] Around 100 participants took part in the 29th Hungarian Conference on Rabbit Production at Kaposvár, organised by the University of Kaposvár, the Hungarian Branch of the WRSA and the Rabbit Production Board. This is ...
World Rabbit Science(Editorial Universitat Politècnica de València, 2015-03-26)
About 100 participants attended the 26th Hungarian Conference on Rabbit Production at Kaposvár, organised by Kaposvár University, the Hungarian Branch of the WRSA and the Rabbit Production Board. This is the largest and most ...
Cerezo Valverde, Jesús; Martínez-Llorens, Silvia; Tomás Vidal, Ana; Jover Cerdá, Miguel; Rodriguez, Carmen; Estefanell, Juan; Gairin, Joan I.; Domingues, Pedro Miguel; Rodriguez, Carlos J.; Garcia Garcia, Benjamin(Springer Verlag (Germany), 2013-04)
The amino acid composition and protein levels of three species of cephalopods (Octopus vulgaris, Loligo gahi and Todarodes sagittatus), the natural diets of common octopus (O. vulgaris) and different kinds of meals were ...
Juan, M.-Carmen; Charco, Jorge L.; García García, Inmaculada; Mollá Vayá, Ramón Pascual(Frontiers Media SA, 2019-06-20)
[EN] Healthy eating habits involve controlling your diet. It is important to know how to
interpret the nutritional information of the packaged foods that you consume. These
packaged foods are usually processed and contain ...
Gómez Rengifo, Karen Alexandra(Universitat Politècnica de València, 2020-12-30)
[ES] Este trabajo bibliográfico se realizó con el fin de explorar el uso de algas (Spirulina), para la alimentación humana y animal en base a conocimientos actuales y antecedentes generales, relacionados con la alimentación, ...
Caballero Hernández, Jose María(Universitat Politècnica de València, 2019-10-15)
[ES] Las aplicaciones móviles suponen una herramienta muy útil para llevar a cabo
ciertas tareas de manera fácil y en cualquier lugar. En España existe una creciente
demanda de dietistas para que eduquen a la población ...
Valera Peinado, Isabel(Universitat Politècnica de València, 2024-09-24)
[ES] El projecte té com a objectiu el disseny de material didàctic sobre alimentació saludable i sostenible mitjançant el disseny editorial i la il·lustració. La finalitat és la creació d un quadern dirigit a les aules ...
Juan García, Cristina; Juan García, Isabel; Blesa Jarque, Jesús; Pallarés Barrachina, Noelia; Castagnini, Juan Manuel; Moltó Cortés, Juan Carlos; Barba Orellana, Francisco(Editorial Universitat Politècnica de València, 2023-10-06)
[ES] La actividad de innovación docente que se presenta se enmarca dentro del proyecto NutClinROLE con financiación del "Vicerrectorado de Formación Permanente, Transformació Docent i Ocupació" de la Universitat de València, ...
[EN] The use of graphic material as support in the teaching of basic disciplines in Health Sciences
constitutes a key factor in the teaching-learning process. Traditionally said graphic material
have consisted of ...
Rius Serrano, Francisco Javier(Universitat Politècnica de València, 2020-12-22)
[ES] YUP es una aplicación web que intenta simplificar el día a día de las personas que quieren llevar un estilo de vida sana. Va dirigida tanto a las personas interesadas en producir un cambio en su rutina como a los ...
Romero Alós, Noemí(Universitat Politècnica de València, 2024-10-08)
[ES] Tener una buena salud es muy importante para poder realizar las tareas del día a día. Una de las cosas más importantes para conseguirlo es nuestra alimentación, por ello este TFG se centra en el desarrollo de una ...
Salek Chetouani, Manal(Universitat Politècnica de València, 2021-01-05)
[ES] El proyecto consiste en desarrollar una aplicación web que ofrece una variedad de
rutinas de ejercicios, planes nutricionales y recetas saludables. La aplicación web
engloba todos los aspectos fundamentales para ...
Rojas Núñez, Héctor(Universitat Politècnica de València, 2020-10-16)
[ES] Partiendo de la idea de que el desarrollo web está ganando cada vez más importancia y que en
los últimos años ha habido un creciente interés por el mundo del deporte y la vida sana, este
proyecto consiste en la ...
Barba Orellana, Francisco; Martí Quijal, Francisco; Pallarés Barrachina, Noelia; Juan García, Cristina; Berrada Ramdani, Houda(Editorial Universitat Politècnica de València, 2022-10-28)
[EN] Various international organisations have emphasized the importance of establishing both health-based as well as adequate sanitary food guidelines to avoid possible food contamination and potential danger due to improper ...
Sevilla Saiz, Santos(Universitat Politècnica de València, 2021-10-13)
[ES] El uso de la urea como fuente de nitrógeno en sistemas de cultivo hidropónico es muy limitado, debido a que se considera que la absorción de nitrógeno se realiza casi exclusivamente en forma nítrica. Resultados previos ...
Naya-Català, Fernando; Piazzon, M. Carla; Calduch-Giner, Josep A.; Sitjà-Bobadilla, Ariadna; Pérez-Sánchez, Jaume(Frontiers Media SA, 2022-05-06)
[EN] The gut microbiota is now recognised as a key target for improving aquaculture profit and sustainability, but we still lack insights into the activity of microbes in fish mucosal surfaces. In the present study, a ...
[EN] This paper presents different activities designed to work on SDGs 11 and 12 in relation to
food and products. This is about a teaching innovation that is developed within the
Educational Innovation and Improvement ...
Icardo Belmonte, Irene(Universitat Politècnica de València, 2023-07-26)
[ES] Se creará una marca, diseñando el logotipo y desarrollando el manual de aplicación de la misma para mejorar la imagen del grupo empresarial médico. La complejidad estriba en la creación en si de la marca, con su ...
Calvillo Rubio, María(Universitat Politècnica de València, 2015-01-29)
[ES] El siguiente proyecto consiste en el diseño de un dispositivo que incorpore todo lo necesario para un deportista que desea tener una alimentación saludable y equilibrada. Será capaz de analizar las condiciones específicas ...