[EN] Combined effects of sodium carbonate (SC) pretreatment and hybrid drying methods (freeze drying-instant controlled pressure drop drying (FD-ICPDD), hot air drying (HAD-ICPDD) on nutritional and antioxidant properties ...
Melgar-Castañeda, Bruno; Pereira, Eliana; Oliveira, M. Bratriz P.P.; Garcia-Castello, Esperanza M.; Rodríguez López, Antonio Diego; Sokovic, Marina; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel(Elsevier, 2017)
[EN] Consumer interest in the use of natural ingredients is creating a growing trend in the food industry, leading to
research into the development of natural products such as colorants, antimicrobials and antioxidant ...
Guiñazú Fernández, Constanza(Universitat Politècnica de València, 2020-12-28)
[ES] La tendencia del mercado alimentario en el ámbito de los productos sin gluten se encuentra en continuo crecimiento. Este desarrollo de nuevos productos gluten-free va acompañado por una demanda de productos más ...
Lahloumi Bouachraoui, Yassmine(Universitat Politècnica de València, 2020-09-24)
[ES] En este trabajo se revisa la bibliografía sobre la producción de leche de camella, su composición y su interés para el consumo humano.
Los camellos son animales de desierto, con múltiples ventajas evolutivas adquiridas ...