Ahmad-Qasem Mateo, Margarita Hussam(Universitat Politècnica de València, 2016-01-03)
[EN] The main goal of this Thesis was to determine the influence of the main processing stages involved in obtaining natural extracts with high antioxidant potential from byproducts originating in the olive oil industry.
Firstly, ...
Rabasa Edo, Alejandro(Universitat Politècnica de València, 2017-02-21)
[ES] La alimentación supone un coste muy elevado en las explotaciones de ganado caprino
en condiciones intensivas. El empleo de subproductos permite aumentar la
disponibilidad de fuentes de alimentos y reducir costes.
En ...
Rivera Leinecker, Nadia Soledad(Universitat Politècnica de València, 2017-08-31)
The dairy cattle feeding plays a crucial and decisive role on the quality of the milk, which directly influences their technological properties and also in the nutritional and organoleptic characteristics of the cheese to ...
Sánchez Arévalo, Carmen María(Universitat Politècnica de València, 2023-10-20)
[ES] El sector agroalimentario constituye una de las industrias con mayor relevancia. Durante la producción de aceite de oliva, se generan grandes volúmenes de subproductos, destacando el alperujo, que contiene todos los ...
Fajardo Viloria, Blanca(Universitat Politècnica de València, 2023-01-04)
[ES] La industria porcina tiene un papel relevante para la economía española. Es la principal actividad ganadera y supone alrededor del 15% de la Producción final agraria. Este nivel de producción demanda, por un lado, ...
Ahmad-Qasem Mateo, Margarita Hussam; Barrajón Catalán, Enrique; Micol, Vicente; Cárcel Carrión, Juan Andrés; García Pérez, José Vicente(Elsevier, 2013-12)
This work aims to evaluate the influence of olive pomace drying (a solid by-product of the olive oil industry)
on both antioxidant potential and drying kinetics. The two main fractions of olive pomace (pits, PI
and pulps ...