Benitez-Navio, Alberto; Canto-Perello, Julian; Martín Utrillas, Manuel Guzmán; Martínez León, Jesús; Curiel-Esparza, Jorge(Asociación Española de Dirección e Ingeniería de Proyectos (AIEPRO), 2020-07-09)
[EN] The selection of water resources for hydrological restoration of wetlands can be based
on physico-chemical parameters. They must represent the quality and characteristics of
water resources. The number of parameters ...
Fernández Segovia, Isabel; Fuentes López, Ana; Aliño Alfaro, Marta; Masot Peris, Rafael; Alcañiz Fillol, Miguel; Barat Baviera, José Manuel(Elsevier, 2012-11)
[EN] Abstract
The aim of this study was to evaluate a rapid low-cost system based on impedance spectroscopy as an alternative method to differentiate between fresh and frozen-thawed salmon. Samples of fresh salmon and ...
Pastor Tudela, Vicente(Universitat Politècnica de València, 2015-10-08)
[ES] El ahumado tradicional de pescado incluye diferentes etapas como el salado,
secado y/o ahumado. El papel del NaCl es determinante en el proceso, ya que entre
otros efectos, contribuye a alargar la vida útil de los ...