Calvo Nieto, Nicole del Carmen(Universitat Politècnica de València, 2021-03-08)
[ES] El Trabajo Final de Máster, busca analizar y mejorar el proceso de planificación de la producción, llevado a cabo por el departamento de S&OP (ventas y planificación de operaciones) de la Cervecería Barú de Panamá, ...
Fernández Más, Julia(Universitat Politècnica de València, 2022-10-21)
[EN] Previous studies by Heifer Ecuador report the need for family farms to calculate production costs and to be able to set selling prices accordingly. Currently, very few farmers have records of buying and selling within ...
Camacho Vidal, Mª Mar; Casanova, Miguel Ángel; Fenollosa Ribera, María Loreto; Ribal Sanchis, Francisco Javier; Martínez-Lahuerta, Juan José; Martínez Navarrete, Nuria(Editorial Universitat Politècnica de València, 2018-09-07)
[EN] Fruit is a highly valuable food whose consumption should be encouraged. In addition, it would be desirable to design processes and products to channel the surplus and take advantage of the post-harvest losses that ...
Peris Moll, Elena Mª; Juliá Igual, Juan Fco.; Balasch Parisi, Sebastià(Universitat Politècnica de València, 2005)
[EN] The aim of this paper was to compare orange production costs in the region of Valencia (Spain), which depend on the way they are grown (conventional, IP or organically), identifying at the same time the cost differences ...
Casanova González, Miguel Ángel(Universitat Politècnica de València, 2016-07-14)
[ES] La fruta en polvo puede ser una alternativa para promover su consumo entre la población. Algunas ventajas de este formato son la mucha mayor estabilidad de producto y la mayor comodidad de su manejo, en relación con ...