Pina Pérez, Maria Consuelo; Ferrús Pérez, Mª Antonia(Elsevier, 2018)
[EN] Background: Alternative protein sources are being investigated in response to increasing consumer demand for
innovative and healthy food products of vegetable origin to replace non-sustainable animal exploitation. ...
Peiró Sáez, Estrella(Universitat Politècnica de València, 2017-10-18)
[ES] En el presente proyecto, se describen las fases que componen el Design Thinking que permiten
el prototipado de un producto innovador que cumpla unas especificaciones concretas y,
además, que sea factible para su ...
Llácer Montalvá, Alejandro José(Universitat Politècnica de València, 2018-10-05)
[ES] En el presente proyecto se aborda el empleo de la metodología del design thinking para el desarrollo de un producto alimenticio innovador y que satisfaga las necesidades de un perfil de consumidor. También se estima ...
Hernández Guardiola, Lourdes(Universitat Politècnica de València, 2021-10-05)
[ES] En este Trabajo Fin de Máster (TFM) se han realizado una serie de simulaciones con el objetivo de estimar la sensibilidad de un filtro adaptado a la señal Chirp. Tras efectuar un estudio acerca del estado del arte ...
Golpira, Hiwa; Rovira Más, Francisco; Golpîra, Hêmin; Saiz-Rubio, Verónica(Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria, 2021)
[EN] Aim of study: This paper presents a mathematical modeling approach to redesign the reels of chickpea harvesters for harvest efficiency.
Area of study: A prototype chickpea harvester was designed and evaluated on the ...
Arnal-Salinas, Milagros; Gallego, Marta; Mora, Leticia; Talens Oliag, Pau(The Royal Society of Chemistry, 2023-06-06)
[EN] Iron-fortified broad bean flours were obtained by vacuum impregnation during soaking. The impact of vacuum impregnation and iron fortification on the hydration kinetics of broad beans, as well as the processing (soaking, ...