Tormo Llopis, José Eduardo(Universitat Politècnica de València, 2015-09-04)
[EN] Sauces are one of the food consume products that have undergone further development in
the last years regarding the type of formats and flavours available. This is a very competitive
market that is always looking ...
Guardeño Expósito, Luis Miguel(Universitat Politècnica de València, 2011-11-16)
En el presente estudio se caracteriza la influencia de distintos polisacáridos (almidón nativo y modificado y tau, lambda y kapa carragenatos) y de la sal sobre las propiedades dieléctricas, la reología y la microestructura ...
Gómez Gómez, Ángela(Universitat Politècnica de València, 2014-09-24)
[ES] El consumidor valora de forma muy positiva aquellos alimentos que, además de ser de conveniencia, poseen sustancias con posibles efectos saludables a largo plazo, como los compuestos bioactivos. En los últimos años, ...
López Navarro, Rocío(Universitat Politècnica de València, 2015-09-02)
[EN] The consumer values very positively food that, in addition to being convenience food,
they have substances with possible long-term healthy effects, such as bioactive
compounds. In recent years, pepper is being ...