[EN] Pork is considered a major source of Salmonella Typhimurium infection in humans in the EU, including monophasic strains (mST). Widespread distribution of virulent serotypes such as monophasic variants of S. Typhimurium ...
Giménez Cleries, Melania(Universitat Politècnica de València, 2019-01-24)
[ES] En el siguiente trabajo se exponen las obras públicas realizadas por el arquitecto José Luis Testor Gómez en el municipio de Guadassuar, concretamente los edificios del matadero y de la Escuela Balmes.
En primer ...
Mateu García, Diego(Universitat Politècnica de València, 2015-07-10)
[EN] It has been elaborated and implemented the food security plan of a pig slaughterhouse. This plan has 9 plans of Hygiene and Traceability Prerequisits and a plan of Hazard Analisys and Critica Control Points (HACCP).
In ...
García Picó, María Amparo(Universitat Politècnica de València, 2015-06-17)
[EN]
There have been three studies in a meat industry to control and improve production yields and hygienic-sanitary quality at certain stages of production. The first two works were developed in the beef ...
Pardo Cano, Daniel(Universitat Politècnica de València, 2020-03-30)
[ES] Vivimos en un presente donde los recursos naturales se ven cada día más alterados por la acción humana. La filosofía Cradlte to Cradle va más allá que cualquier solución tratada hasta el momento proponiendo un cambio ...