Antoni-Alandes, Regina; Dietrich, Daniela; Bennett, Malcolm J.; Rodríguez Egea, Pedro Luís(Springer New York, 2016)
[EN] Hydrotropism is a genuine response of roots to a moisture gradient to avoid drought. An experimental
system for the induction of hydrotropic root response in petri dishes was designed by pioneering groups
in the fi ...
Sarmiento Rubiano, Luz Adriana(Universitat Politècnica de València, 2008-05-30)
El sorbitol es un poliol natural que se utiliza ampliamente en la industria de alimentos, como edulcorante, estabilizante, espesante y humectante. Este azúcar alcohol es utilizado por algunas especies del género Lactobacillus ...
Martínez Cervera, Sandra(Universitat Politècnica de València, 2013-06-03)
El presente trabajo de tesis se centra en el estudio de las propiedades
reológicas, térmicas, de textura y sensoriales de magdalenas en las que se ha
reemplazado parcial o totalmente la grasa o el azúcar.
La masa de ...
Pacurar, Andrea Mariana; AL HASSAN, MOHAMAD; Gaspar, Alexandra Oana; Boscaiu Neagu, Mónica Tereza; Vicente Meana, Óscar(University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca, 2013)
[EN] We have studied whether two common osmolytes proline (Pro) and glycine betaine (GB) accumulate in plants of different Plantago species in response to salt and water stress, which would suggest that these compatible ...